Καινοτόμα αποσμητικά αυτοκινήτου σάς βοηθούν να γλυκάνετε το εμπορικό σήμα σας και να κινήσετε την καμπάνια μάρκετινγκ

Για πολλούς από εμάς, το αυτοκίνητό μας είναι κάτι περισσότερο από ένα μέσο μεταφοράς, ένα μέσο για την επίτευξη ενός σκοπού και με δεδομένο πόσο ακριβά μπορεί να είναι η λειτουργία και η συντήρηση των πραγμάτων. ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για το αυτοκίνητό τους από όσα πρέπει. Το γεγονός ότι η ύφεση έχει υποτιμήσει τη λίρα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη σε αυτήν την εξίσωση, επειδή τα χρήματά μας δεν εκτείνονται τόσο μακριά όσο κάποτε.

Τούτου λεχθέντος, είναι σημαντικό να αρωματικα ντουλαπασ διατηρήσουμε τη λιτότητά μας στα πλαίσια του μέτρου, σε τελική ανάλυση, η αγορά καινοτόμων αποσμητικά χώρου αυτοκινήτου δύσκολα θα απαιτήσει από εσάς να συνάψετε μια δεύτερη υποθήκη στο σπίτι σας! Στην πραγματικότητα, αυτά μπορεί στην πραγματικότητα να είναι περισσότερο μια επένδυση παρά ένα είδος πολυτελείας σε ορισμένους τύπους επιχειρήσεων. Στην επιχείρηση, η παρουσίαση μιας ισχυρής, θετικής εικόνας είναι πράγματι εξαιρετικά σημαντική προκειμένου να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη ενός δυνητικού πελάτη ή πελάτη και θα εκπλαγείτε με το πόσο μεγάλη επιρροή μπορούν να έχουν σχετικά ασήμαντα θέματα στη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας. Για παράδειγμα, εάν παρευρεθείτε σε μια πιθανή επιχειρηματική συνάντηση κατά την οποία εάν επιτευχθεί συναίνεση μεταξύ εσάς και ενός προμηθευτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα σταθερό ποσοστό εισοδήματος και για τους δύο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η συμφωνία δεν ολοκληρώνεται επειδή έχετε καθυστερήσει , ξεχάστε το όνομα του προμηθευτή ή εμφανιστείτε απόμακρος και βαριεστημένος κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Τι σχέση έχει αυτό με τα καινοτόμα αποσμητικά αυτοκινήτου;

Φανταστείτε ότι παραλαμβάνετε έναν πελάτη από το αεροδρόμιο ή ένα ξενοδοχείο, για να τον οδηγήσετε απευθείας στην επαγγελματική σας συνάντηση (και προφανώς, μια τέτοια μέθοδος θα ήταν τόσο για να κολακεύσει τον πελάτη όσο και για υλικοτεχνικούς λόγους). Μπαίνουν στο αυτοκίνητό σας και μετά διαπιστώνουν ότι δέχονται επίθεση από τις επιβλαβείς αναθυμιάσεις του καπνού, των λιπαρών τροφών και του ιδρώτα. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα πιο απαίσιο να παγιδευτείς σε ένα αυτοκίνητο που βρωμάει ψηλά, ειλικρινά.

Τα καινοτόμα αποσμητικά χώρου αυτοκινήτων δεν λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη από τους αγοραστές, κάτι που μπορεί να ακούγεται σαν αντίφαση από άποψη, αλλά παρακαλώ να με υπομείνετε. Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι εκπληρώνουν δύο λειτουργίες, η πρώτη είναι για λόγους διασκέδασης, καθώς είναι χιουμοριστικές. Από τη δεύτερη πλευρά, υπάρχει πρακτική λειτουργία, δηλαδή να εξουδετερώνει τις άσχημες οσμές μέσα στο αυτοκίνητο και να διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο μυρίζει πολύ πιο γλυκά από ότι ήταν αρχικά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δοθεί περισσότερη έμφαση στην πρακτική ικανότητα του αποσμητικού χώρου, έτσι ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν πλήρως ότι αγοράζουν κάτι πιο ουσιαστικό και αξιόπιστο από κάποιο δοξασμένο παιχνίδι για το αυτοκίνητό τους.

Ο μέσος καταναλωτής μοιάζει πολύ με έναν επιχειρηματικό πελάτη: σκόρπιος, ιδιότροπος και ιδιότροπος στο άκρο και επομένως δεν είναι παρά πολύ σημαντικό να του κάνετε μια τέτοια διάκριση οδυνηρά σαφή μέσω καινοτόμων αποσμητικά αυτοκινήτου που γλυκαίνουν την επιχειρηματική σας σχέση μαζί τους , καθώς και το αυτοκίνητό τους.