3 Σημαντικές δεξιότητες για να προσληφθείς ως ναυαγοσώστης

Το Bayline Lifeguard School ξεχωρίζει και αυτό αποδεικνύεται από την εμπιστοσύνη που ναυαγοσωστική σχολή  μας δείχνουν καθημερινά οι συνεργάτες και οι μαθητές μας. Εκτός από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων μας κατάφερε να ανακάμψει άμεσα επαγγελματικά, η διαχρονικότητα των σωτήριων υπηρεσιών που προσφέρουμε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Οι Δήμοι των πιο πολυσύχναστων νησιών της χώρας, όπως η Μύκονος, η Σκόπελος, η Σκιάθος και η Νάξος, επιλέγουν κάθε χρόνο το Bayline για να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα των ακτών τους. Ωστόσο, δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτούς, καθώς είμαστε και περήφανοι που βρισκόμαστε στη Χαλκιδική, η οποία «δεν έχει τέτοια».

 

Από το 2000 μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι που συνδυάζουμε ευκαιρίες αποκατάστασης και ασφάλεια. Κάτι … πολύ καλά κάνουμε!

Αν και σχεδόν όλα τα ναυαγοσωστικά πρακτορεία έχουν ειδική εκπαίδευση ναυαγοσώστη που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε ναυαγοσώστης, υπάρχουν ορισμένες εισαγωγικές μπριζόλες που πρέπει να γνωρίζει κάθε ναυαγοσώστης. Ωστόσο, συνιστάται σε μεγάλο βαθμό να γνωρίζετε αυτές τις μπριζόλες πριν από την υποβολή αίτησης για τη θέση ναυαγοσώστη, εάν θέλετε να αυξήσετε πιθανότητες να προσληφθεί ως ναυαγοσώστης και να περάσει εκπαίδευση ναυαγοσωστικής. Παρόλο που όλες αυτές οι μπριζόλες θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης ναυαγοσωστών, οι ανώτερες υπηρεσίες ναυαγοσωστικών θα περιμένουν ότι θα έχετε προηγουμένως μια εισαγωγική κατανόηση όλων αυτών των μπριζολών. Η είσοδος στην εκπαίδευση ναυαγοσώστη, γνωρίζοντας παλαιότερα αυτές τις μπριζόλες, θα αυξήσει ΤΕΛΙΚΑ τις πιθανότητές σας να περάσετε την εκπαίδευση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν επιθυμείτε να προσληφθείτε ως ναυαγοσώστης της πολιτείας της Καλιφόρνια, ναυαγοσώστης της κομητείας LA ή οποιαδήποτε άλλη πραγματικά ανταγωνιστική εταιρεία.

 

1) Εισαγωγικές Διαδικασίες Παράδοσης

Οι διαδικασίες παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με το έδαφος ναυαγοσώστη που εισέρχεστε. Για παράδειγμα, πολλά ναυαγοσωστικά πρακτορεία της Χαβάης χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό RWC (Rescue Water Craft, γνωστός και ως jetski) για τις απελευθερώσεις τους, ενώ οι ναυαγοσώστες Bondi χρησιμοποιούν κυρίως πίνακες κουπιών απελευθέρωσης. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσδιορίσετε το έδαφος του ναυαγοσώστη στο οποίο θέλετε να εισέλθετε και να σημειώσετε τη στολή και τις διαδικασίες που ακολουθούν. Το πιο γενικά χρησιμοποιούμενο κομμάτι στολής απελευθέρωσης, ακόμα, είναι η ναυαγοσώστη τοτσίνη. Συνιστάται να ασκήσετε την απελευθέρωσή σας “εισόδους και εξόδους από το νερό”, καθώς και μια εικονική απελευθέρωση με ένα θύμα εισφοράς.

 

Παρόλο που θα παραδεχτείτε την εκτεταμένη εκπαίδευση παράδοσης όταν προσλαμβάνεστε, είναι τεράστιο πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης να έχετε εισαγωγική εμπειρία παράδοσης. Μπορείτε είτε να αγοράσετε τη δική σας συγκεκριμένη τοτσίνη ναυαγοσώστη μέσω διαδικτύου ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με μια υπηρεσία ναυαγοσώστη και να ζητήσετε να υιοθετήσετε μια πρακτική τοξίνη.

2) Βασικές Πρώτες Βοήθειες

 

Οι εισαγωγικές πρώτες βοήθειες είναι μια δεξιότητα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ειδικά όσοι σχεδιάζουν να αποκτήσουν ναυαγοσώστη. Για να λάβετε πιστοποίηση πρώτων βοηθειών, πρέπει να εγγραφείτε και να ολοκληρώσετε ένα μάθημα που θα σας εκπαιδεύσει αυτή την πολύτιμη δεξιότητα. Τα μαθήματα πρώτων βοηθειών προσφέρονται σχεδόν σε κάθε κοινότητα, επομένως δεν θα πρέπει να δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα κοντά σας. Πολυάριθμα υψηλά σεμινάρια και σοδειές προσφέρουν μαθήματα πρώτων βοηθειών και μπορείτε πράγματι να εγγραφείτε σε ένα από τα αμέτρητα μαθήματα πρώτων βοηθειών για ναυαγοσώστες στο Διαδίκτυο. Όπως συμβαίνει και με τις μεγαλύτερες μπριζόλες ναυαγοσώστη, θα παραδεχτείτε το όργανο πρώτων βοηθειών κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης ναυαγοσώστη. Ωστόσο, αυτό θα σας επιτρέψει να είστε πολύ πιο άνετοι στις μπριζόλες πρώτων βοηθειών, παρόμοιες με τις ταινίες ζωνών και την κατασκευή λωρίδων.

3) ΚΑΡΠΑ

 

Η ΚΑΡΠΑ είναι μια εξαιρετικά πολύτιμη δεξιότητα για εκμάθηση και είναι υποχρεωτική για όλους τους ναυαγοσώστες. Υπάρχουν πολλές μορφές ΚΑΡΠΑ, επομένως είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με την σιωπηρή υπηρεσία ναυαγοσωστικής σας υπηρεσίας και να ανακρίνετε ποια διαδικασία ΚΑΡΠΑ ακολουθούν. Για παράδειγμα, δεν είναι ασυνήθιστο για έναν ναυαγοσώστη να εκπαιδεύεται σε διαφορετική μορφή ΚΑΡΠΑ από μια νταντά υγειονομικής περίθαλψης, επομένως είναι σημαντικό να μάθετε την ΚΑΡΠΑ που χρησιμοποιεί η εταιρεία σας. Η τυπική CPR πάντα επανεξετάζεται και βελτιώνεται, επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμένετε ενημερωμένοι με την τρέχουσα διαδικασία CPR.

Εάν μάθετε αυτές τις 3 σημαντικές μπριζόλες, θα αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητές σας να προσληφθείτε ως ναυαγοσώστης!