Produse cosmetice naturale – Descoperiți beneficiile

În fiecare zi, moda se schimbă, tendințele se schimbă! Chiar și astăzi, deși produsele cosmetice sintetice, toxice se vând cu o rată de peste 50 de miliarde de dolari pe an, se pare că popularitatea produselor mai naturale de îngrijire personală crește într-un ritm rapid.

Oamenii din întreaga lume descoperă beneficiile utilizării cu adevărat a tuturor produselor cosmetice naturale care nu conțin ingrediente toxice precum ftalați, cosmetice naturale plumb sau nanoparticule. Nu conțin niciun fel de parfumuri artificiale și petrochimice și folosesc pigmenți minerali mai degrabă decât coloranți sintetici.

În plus, ei nu folosesc DEP ca texturant; în schimb folosesc ceară precum și substanțe obținute din extracte de plante. Aceste noi produse folosesc minerale mai degrabă decât să utilizeze nanoparticule toxice pentru filtrare, precum și pentru prevenirea razelor dăunătoare ale soarelui.

Natura este compusă dintr-o varietate de resurse care pot fi utilizate în siguranță, fără a vă face griji cu privire la efectele secundare. Producătorii de produse cosmetice naturale folosesc aceste produse în loc să utilizeze substanțe chimice toxice, dăunătoare. De asemenea, folosesc extracte organice din plante, uleiuri extrase din semințe, scoarțe și frunze de plante împreună cu ceară organică. Aceste substanțe naturale sunt considerate a fi cele mai bune astringente, toner, blocuri solare, creme hidratante, precum și exfoliante. Puteți folosi aceste produse chiar dacă aveți pielea sensibilă.

Aceste produse fără toxine conțin ingrediente naturale precum castravetele, Aloe Vera, lămâia, mierea, grapefruit-ul din lapte și turmeric împreună cu minerale precum oxidul, dioxidul de titan și mica și sililat de silice. Mineralele precum fierul sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în produsele cosmetice naturale.

În ultima vreme, sunt mulți producători care evită folosirea glutenului care se găsește în unele cereale și grâu atunci când vine vorba de prepararea produselor cosmetice naturale. Acest lucru se datorează faptului că se crede că glutenul cauzează celiac, o boală digestivă autoimună. De fapt, aceste produse sintetice conțin toxine sau otrăvuri, iar multe conduc la și pot provoca efecte adverse. De exemplu, pot apărea erupții cutanate și alergii dacă utilizați aceste produse cosmetice sintetice.

De-a lungul timpului, oamenii devin din ce în ce mai conștienți de ingredientele toxice folosite în produsele cosmetice convenționale și caută alternative mai sigure când vine vorba de îngrijirea pielii. Europa, Oceania și Asia sunt înaintea SUA în acest sens. De fapt, Uniunea Europeană a interzis cu mult peste 1000 de ingrediente toxice folosite la fabricarea produselor cosmetice și nu va permite vânzarea acestora în toată Europa. Fie că este o loțiune pentru picioare sau o cremă pentru ochi, tot ce este natural este la cerere. Cu alte cuvinte, produsele cosmetice cu adevărat naturale sunt mai sigure și mai sănătoase pentru tine și bine acceptate și le poți aplica pe pielea ta cu încredere că nu îți vor face rău.

Produsele nenaturale, toxice duc la o serie de infecții și reacții ale pielii, cum ar fi arsuri, descuamări inestetice și mâncărimi ale pielii. Aceste produse pot provoca, de asemenea, leziuni interne ale ficatului, rinichilor, organelor respiratorii și chiar malformații congenitale. Unele dintre aceste toxine sunt cancerigene, despre care se știe că provoacă cancer. În esență, sunt otrăvuri. Pune-ți această întrebare. Dacă nu s-ar bea otravă, de ce s-ar aplica otravă pe piele, cel mai mare, cel mai poros, organ al corpului, și ar risca vătămare internă? Prin urmare, ar fi întotdeauna recomandabil din partea dvs. să verificați ingredientele produselor înainte de a face o achiziție.

Optarea pentru produse naturale de îngrijire a pielii vă menține pielea sănătoasă și poate chiar îmbunătăți textura pielii. Mai important, aceste produse nu afectează organele interne și vă salvează de potențiale alergii ale pielii.

Vei fi surprins să afli că unele dintre cele mai de încredere mărci de cosmetice au făcut lobby la Washington să nu fie nevoită să producă produse cosmetice cu adevărat naturale. Motivul lor este simplu. Produsele fără toxice sunt ceva mai scumpe de produs, afectând astfel profiturile, dar atunci sănătatea consumatorilor ar trebui să merite suma investită.

Faceți-vă o favoare vouă și copiilor voștri și căutați aceste produse naturale pe care să le folosiți zilnic și descoperiți singuri beneficiile pe care vi le vor oferi. Cu toate acestea, nu acceptați cu ușurință ceea ce poate fi numit natural pe ambalaj, deoarece industria cosmetică este autoreglată. Aceasta înseamnă că pot și vor spune orice pentru a face o vânzare. Citiți etichetele și cercetați ingredientele și când descoperiți ceva care este cu adevărat natural, cumpărați-l, folosiți-l și experimentați diferența în pielea dvs. și bunăstarea generală.